A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálódik közérdekű adatigénylésünkkel kapcsolatban!

Nem érkezett válasz a Mátészalka-Debrecen vasútvonal felújításáról feltett kérdéseinkre, így most Dr. Péterfalvi Attila vizsgálatot rendelt el.

2017. március 23. - Mátészalkaleaks

Még január végén írtunk arról, hogy közérdekű adatigényléssel fordultunk a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz annak érdekében, hogy a Mátészalka-Debrecen vasútvonal fejlesztésének az elmaradásának a miértjéről informálódjunk.

A válaszadásra biztosított 15 napos intervallum alatt nem érkezett meg a minisztériumi válasz, így újból elküldtük az adatigénylést, és kértük a minisztériumot arra, hogy a fejlesztések elmaradásáról szóló adatokat és dokumentumokat adják ki.

Válasz, továbbra sem érkezett, így az ügyet továbbítottuk a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz.

A hatóság  elnöke Dr. Péterfalvi Attila, a napokban vizsgálatot rendelt el az ügyben, és várja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium  érdemi válaszát arra, hogy miért hagyták figyelmen kívül az adatigénylést.

 

nfejlesztesi.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr8912365719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása