A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Jogszerűen torlaszolják el az utat a Gárdonyi és Szív utcák között !

Hiába az óriási felháborodás, nincs önkormányzati szándék a kisajátításra.

2017. március 16. - Mátészalkaleaks

Pár napja arról írtunk, hogy valaki eltorlaszolta a Szív utca és Gárdonyi utcák közötti átjárót. A felháborodott környékbeliek közérdekű bejelentéssel éltek, hogy megtudják azt, közterület vagy magánterület az említett útszakasz.

Az önkormányzat válasza megérkezett:

Sem a Szív utca, sem a Gárdonyi G. utca 7. szám és a Szív utca közti terület nem Mátészalka Város Önkormányzatának tulajdona és közterülete, hanem magánterület. A szemetes terület saját hatáskörben történő tisztítására, és a gyalogos forgalom átengedésére ezen okok miatt nincs hatáskörünk. A szemetesedés tekintetében gondozatlan ingatlan esete áll fenn, melyet a Mátészalkai Polgármesteri Hivatal Igazgatási Csoportja vizsgál ki. 

A tárgyi magánterületek kisajátítására, megvásárlására, valamint kezelésének átvételére Önkormányzatunknak sem szándéka, sem anyagi lehetőségei nincsenek. 

 

16711911_1322193764517960_4312275524330842801_n.jpg

Fotó:(Pénzes László)

maganterulet.png

Az önkormányzat szerint, a terület magántulajdon.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1112341653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása