A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Fekvőrendőrre és gyalogos- átkelőhelyre lenne szükség !

2017. február 06. - Mátészalkaleaks
Tisztelt Mátészalkaleaks !
A  Kölcsey Ferenc  és az Eötvös utca kereszteződésében nem lehet belátni az útszakaszt a polgármesteri hivatal felé. A fekvő rendőrt megszüntették és sokszor az utolsó pillanatban lehet észre venni a közeledő autót.A parkoló sáv hosszabb, mint volt,illetve hiányzik oda egy gyalogos átkelő is,Konkrétan a kulcsmásoló sarokról beszélek.
Gyakran száguldoznak, már a hivataltól gyorsulva a Kölcsey Ferenc utcán.Mentővel is ha közlekedünk, sokszor nehéz átjutni.A fekvő rendőr lassított annyit a forgalmon, hogy biztonságosabb volt ez az útkereszteződés.
Úgy gondolom, hogy mindannyiunk érdeke lenne az, ha a fekvő rendőrt visszahelyeznék a Kölcsey Ferenc utcára, illetve ha létrehoznának egy gyalogos átkelőhelyet itt , hiszen sokan igyekeznek  a Szalkay László utca felől gyalogosan, a Kórház felé.
Kérem, hogy legyenek szívesek segíteni abban, hogy közérdekű bejelentésem eljusson az önkormányzathoz.
-Olasz Görgy-

ilyen_volt.pngIlyen volt  a Kölcsey utca.

 

Közérdekű bejelentés,válasz

 

Tisztelt Olasz Úr!

 

Köszönettel vettem bejelentését a Kölcsey u. - Eötvös u. kereszteződése forgalmi rendjének rendezése ügyében!

Mint arról bizonyára tudása van, a problémát az előző képviselő-testületi üléseken már jelezték a képviselők.

A forgalmi rend kialakításával kapcsolatosan javaslatok érkeztek az egyik legnagyobb helyi autós iskola tulajdonosa részéről, valamint a Műszaki Irodának is vannak a megoldásra javaslatai (melyek nem feltétlenül a fekvőrendőr visszahelyezésével oldaná meg a problémát), melyekkel kapcsolatban a Rendőrség érintett szervét írásban megkerestük, és a közös helyszíni bejárás, majd véleményalkotásuk alapján a rendvédelmi szerv megfelelő javaslatát haladéktalanul megvalósítjuk.

A probléma megoldásáig kérem szíves türelmét!

 

Köszönettel, tisztelettel:
 
Kovács István
Mátészalkai Polgármesteri Hivatal
Műszaki Irodavezető

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr5012185606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása