A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Közérdekű adatigénylés: az Országos Mentőszolgálattól kérünk információkat .

2017. február 01. - Mátészalkaleaks

Tisztelt Adatgazda !

 

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján közérdekű adatigényléssel fordulunk Önökhöz.

 

Az Internetet bejárta egy több hónapja készített fénykép, amelyen a mátészalkai mentőállomásról kigördülő mentőautót, a mentőállomás dolgozói próbálnak betolni.

 

Közérdekű adatigénylésünk a mátészalkai mentőállomással kapcsolatos.

 

Kérdéseink:

 

1,

Jelenleg hány darab kocsival üzemel  a mátészalkai mentőállomás, és azoknak miként alakul az életkora?

 

2,

Hány alkalommal fordult elő a 2016.évben, és milyen okokból kifolyólag az, hogy üzemképtelen volt a mátészalkai mentőállomás valamely járműve?

 

3,

Miként alakul jelenleg, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei mentőállomásokon szolgálatot teljesítő járművek életkora?

 

4,

Tervezik-e a 2017.évben, hogy új mentőautót kapjon a mátészalkai mentőállomás annak érdekében, hogy az ellátási biztonságot növeljék?

 

 

Adatigénylésünk  az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 26.§ (1), a 28.§ (1) és a 29.§ (1) bekezdésein alapul, kérjük, hogy ennek megfelelően jelen közérdekű adatokra vonatkozó megkeresésünknek,  15 napon belül tegyenek eleget.
Amennyiben nem Önök az adatgazdák, a hatályos törvények szerint legyenek szívesek közérdekű adatigénylésünket oda átirányítani.​
-Mátészalkaleaks-
6920.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr5912174708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása