A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Már nem balesetveszélyes a mátészalkai buszállomás! A közlekedési szolgáltató és az önkormányzat lépett.

Több napi csúszkálás után, vége a rémálomnak ...

2017. január 20. - Mátészalkaleaks

Pár nappal ezelőtt arról számoltunk be, hogy több centiméter vastag jég borítja a mátészalkai buszállomás területét.Akkor már három napja nehezítette meg az utasok mindennapjait ez az állapot.

Mivel lényegi intézkedés nem történt annak érdekében, hogy megszüntesse az EMKK Zrt. az áldatlan állapotokat, és 2017.január 17-én két olvasónk is arról számolt be, hogy zúzódásokat szenvedett a redkívül jeges buszállomáson, közérdekű bejelentést tettünk, valamint arra kértük az balesetet szenvedett személyeket, hogy írjanak levelet a közlekedési szolgáltatónak annak érdekében, hogy mielőbb történjen meg a terület jégmentesítése.

Az egyik levél:

Tisztelt Szolgáltató,

Kezdem a legfontosabbal, önöknek "köszönhetően" zúzódott a karom,gipszben van, így nem tudok hetekig dolgozni. Mert ugye jégpálya a mátészalkai buszállomás, ha nem szélről indul a buszom, akkor korcsolyázni kell hogy felszálljak.

Hogy gondolják azt, hogy így hagyják? Ott van a telephelyük, sok géppel és markos legényekkel, rakják már rendbe! Ilyen nagy cég mint amaguké, hogy lehet ilyen trehány? Veszélyeztetik az utasaik testi épségét?

Mondjuk már hozzászoktunk. Itt szalkán már szinte hagyomány hogy minden télen korcsolyapálya a
buszállomás.Gyermekkoromban is ilyen volt a Volán idején, hiába lett EMKK, a helyzet nem változott.

Én nem kívánok pereskedni, de rakják már rendbe a saját területüket, hogy ilyen esetek ne forduljanak elő.

A  közlekedési szolgáltató és az önkormányzat lépett az ügyben, és már már a jég nagy részét eltávolították.A balestveszély megszűnt a mátészalkai buszállomáson.

 

img_20170120_175917.jpgimg_20170120_175936.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1912141673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása