A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Balesetveszély a mátészalkai buszállomáson !

Több centiméter vastag a jég, akár korcsolyázni is lehetne ...

2017. január 17. - Mátészalkaleaks

Tisztelt EMKK Zrt !

Az alábbi közérdekű bejelentéssel fordulunk az EMKK Zrt.-hez,  kérjük, hogy legyenek szívesek kivizsgálni bejelentésünket, és megtenni a szükséges intézkedéseket.
Bejelentésünk az alábbi törvényen alapul,

2013. évi CLXV. törvény,1. § /3.pont

"Közérdekű bejelentés: olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása, illetőleg megszüntetése a közösség vagy az egész társadalom érdekét szolgálja. A közérdekű bejelentés javaslatot is tartalmazhat."
 
A bejelentés tárgya:
 
A mátészalkai buszállomás járdái ugyan le vannak takarítva nagyjából, de a kocsiállások közötti közlekedés az utasok számára csaknem lehetetlen, és kiemelten balesetveszélyes.
 
Mivel a következő hét közepéig, minden éjszakára és minden nappalra negatív hőmérsékleteket jeleznek előre, így nem várható az, hogy magától elolvadjon ez a több centiméter vastag jég.Kérjük, hogy oldják meg a problémát.
 
Segítő közreműködésüket előre is köszönjük.
 
Mátészalka, 2016.január 17.
 
-Mátészalkaleaks-
ballomas_1.pngballomas2.jpgballomas3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr5212132757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása