A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Közérdekű bejelentés: válasz érkezett !

2016. december 29. - Mátészalkaleaks

Mint ahogyan  arról pár napja beszámoltunk, a Kórház utca-Szatmári utca keresztedődésben az egyik aknafedél hibásnak tűnik, közérdekű bejelentéssel éltünk a Műszaki iroda felé, amelyre válasz érkezett.

 

Tisztelt Címzett!

Ezúton tájékoztatom, hogy minden érintett közműszolgáltatót megkerestünk a Kórház utca-Szatmár utca csomópontban lévő aknával kapcsolatos bejelentésével összefüggésben, melyről az alábbi tájékoztatást adom.

Az akna a Nyírségvíz Zrt. által üzemeltetett ivóvíz rendszer részét képező tolózár akna. A szolgáltató helyi vízellátási üzemvezetője tájékoztatása szerint a szóban forgó fedlap nem mozog (méretre vágott és edzett kazánlemez), az stabilan fekszik a keretben, azonban az akna körül megrepedt az aszfaltburkolat, így az aknakeret veszi fel a rezgéseket, és rezonál minimálisan a helyén gépjármű áthaladásakor.

Mivel a jelenlegi időjárás nem teszi lehetővé a szakszerű helyreállítást (tartós mínuszok vannak, melegaszfalt gyártás a téli időszakban szünetel) emiatt csak a kedvező időjárás beköszöntével tudják megkezdeni a teljes rekonstrukciót. Jelenleg az aknában nem tapasztalható szivárgás, bemosódás, illetve a szolgáltató szerint nem balesetveszélyes az akna.


Az akna funkcióját tekintve tehát egy tolózár akna, így a helyreállítás ideje alatt számítani lehet majd időszakos hálózati vízszolgáltatás szüneteltetésre az Újtelep városrészen, de erről a szolgáltató időben tájékoztatni fog minden érintettet.


Kérem tájékoztatásom szíves tudomásul vételét!

 

Tisztelettel:

Mátészalkai Polgármesteri Hivatal
Műszaki Iroda

 

csopogo_csap.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr8812080753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása