A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Horror áron cserélnék a vízórákat Mátészalkán !

Ha nincs pénze, megszűnhet a vízszolgáltatási szerződése év végén !

2016. december 04. - Mátészalkaleaks

Sokan kaptak már Mátészalkán a képen látható értesítőből, amelyen  5100  Ft-os és 10800 Ft-os darabáron kötelezi vízóra cserére a szolgáltató, egy vállalkozója közreműködésével a fogyasztóit, ez év végéig.

A szolgáltató nem tétlenkedik, aki nem cseréli le  a vízóráit december 31-ig, annak megszűnik a vízszolgáltatási szerződése.

A csaknem 4 hetes határidő nagyon szűkös, hiszen nem minden családban áll rendelkezésre anyagi fedezet, az ilyen váratlan kiadások fedezésére.

A szolgáltató levele aggályos, ezért közérdekű bejelentésben kértünk állásfoglalást az ügyben.

 

A levél:

 

Tisztelt Szolgáltató !

Az alábbi közérdekű bejelentéssel/panasszal szeretnék élni azon mátészalkai lakosok nevében, akik mérőcserére felszólító értesítést kaptak.

Az értesítésben 5100 Ft-ra és 10800 Ft-ra árzza be a vállalkozójuk a mérő csere költségeit.

Az értesítésben felhívják a figyelmet arra, hogy aki ez év végéig nem cseréli le a vízóráit, annak megszűnik a vízszolgáltatási szerződése.

Az alábbi kérdéseinket legyenek szívesek megválaszolni, minél előbb.

1,Ma 2016.december 04-et írunk,nem tartják -e aggályosnak azt, hogy 4 hetes határidővel, Karácsony előtt egy ilyen plusz kiadást, váratlan kiadást kényszerítenek a fogyasztóikra?

2,Tudnak -e részletfizetést biztosítani azon fogyasztóik részére, akik nem rendelkeznek az ünnepek előtt egy ilyen váratlan kiadás fedezésére a szükséges pénzösszeggel?

3,Mi történik december 31 után azon fogyasztóikkal, akik nem cserélték le a vízóráikat? Mi az eljárás, a szerződés megszüntetésének pontos menete?

Végezetül egy közérdekű javaslat:

Az ünnepekre való tekintettel, és a fogyasztóvédelmi szempontból aggályos rövid határidők miatt, kérjük a mátészalkai fogyasztók nevében azt a Tisztelt Szolgáltatótól, hogy a mérőcserére előirányzott 2016.december 31-i határidejét, módosítani szíveskedjen.

Várjuk válaszukat, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk !

 

img_20161204_172548.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1112022889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása