A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Siker: már nem veszélyes a belvárosi épület !

Eltűntették a homlokzatról lelógó felépítményeket.

2016. október 28. - Mátészalkaleaks

Fél éve annak, hogy a   Mátészalkán,a  Kölcsey utcán  található, volt Boszorkány falatozó épületének  állaga miatt a hatóságokhoz fordultunk.

Először Mátészalka városának jegyzőjéhez, majd ő illetékesség hiánya miatt az ügyet továbította a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Mátészalkai Járási Hivatala  Építésügyi Osztályánához.

Nem történt előrelépés, a bejelentéssel nem foglalkozott a kormányhivatal, így a Hivatalvezetőhöz fordultunk, hogy tegye meg a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy a  balesetveszély megszüntetésre kerüljön.

Jelentjük, hat hónapos procedúrával sikerült elérni a veszély elhárítását.Egyúttal szeretnénk felhívni a Tisztelt Kormányhivatal figyelmét arra, hogy a jövőben a sürgős intézkedést igénylő eseteknél, vegyék komolyabban a lakossági bejelentéseket.

 

img_20161028_170301.jpgA jelenlegi állapot

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1811912469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása