A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Kevés a szék a kórházban, közérdekű bejelentéssel éltünk!

A 21.században alapvető követelmény az, hogy a várakozók le tudjanak ülni, ha akarnak.

2016. október 21. - Mátészalkaleaks
Tisztelt Mátészalkai Kórház!
 
Az alábbi közérdekű bejelentést teszem, legyenek szívesek azt  kivizsgálni és válaszolni.
 
Többedmagammal tapasztaltam, hogy a mátészalkai kórházban a traumatológiai szakrendelés előtt alig van 4-5 szék amire le tudnak ülni a várakozók,a nőgyógyászat előtt nincsenek székek,a fizikoterápia és gyógytorna előtt nincs egy darab szék sem, ez utóbbi azért is furcsa, mert oda rehabilitálandó betegek járnak.
 
Kórházba legtöbbször azért megy az ember, mert beteg. Nem hiányzik ott a hosszas álldogálás.Úgy gondolom, hogy a 21.században alapvető követelmény az, hogy a várakozók le tudjanak ülni, ha akarnak.
 
Kérem, hogy vizsgálják felül a kórház összes osztály/szakrendelő előtti székek számát, és szükség esetén növeljék azoknak a számát, annak érdekében, hogy akik akarnak ,minden részleg előtt le tudjanak ülni.
 
Vonatkozó jogszabályok:
 
A közérdekű bejelentés olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása, illetőleg megszüntetése a közösség vagy az egész társadalom érdekét szolgálja. Ha az elbírálást megalapozó vizsgálat előreláthatólag harminc napnál hosszabb ideig tart, erről a panaszost (bejelentőt) a panasz (bejelentés) beérkezésétől számított tizenöt napon belül – az elintézés várható időpontjának egyidejű közlésével – tájékoztatni kell. Az eljárásra jogosult szerv a panaszost, illetőleg a közérdekű bejelentőt meghallgathatja, ha azt a panasz, illetőleg bejelentés tartalma szükségessé teszi. Az eljárásra jogosult szerv a vizsgálat befejezésekor a megtett intézkedésről vagy annak mellőzéséről – az indokok megjelölésével – köteles a panaszost, illetőleg bejelentőt írásban vagy elektronikus úton haladéktalanul értesíteni. 
 
Mindezek figyelembe vételével várom válaszukat és intézkedésüket.
 
Üdvözlettel: 
 
Kondorosi Tamás
gyalogos_bejaro.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr3211825937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása