A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Közérdekű adatigénylés a KEHOP pályázatról !

2016. október 12. - Mátészalkaleaks

Olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy a   Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (Kehop) pályázatának keretében huszonegy megyei kormányhivatali épületben végzik elfejlesztési munkákat,köztük Mátészalkán is.

Olvasónk írja: "Ha jól tudom a mátészalkai munkaügyi központot már felújították, most mégis arra nyertek pénzt, felújításra. Nem értem az összefüggést. "

A helyzet  tisztázásának érdekében, közérdeű adatigényléssel fordultak tagjaink a kormányhivatalhoz.

 

A levél:

 

Tisztelt Adatgazda !

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre, hogy A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (Kehop) pályázatának keretében a mátészalkai kormányhivatali épületben milyen munkákat fognak elvégezni. Kérem részletes tájékoztatásukat.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni, 15 napon belül.

Amennyiben nem  Önök az adatgazdák, kérem adják meg, hogy kihez fordulhatok adatigényléssel ebben a témában.

 

Üdvözlettel:

 

Kondorosi Tamás

 

20110913napelemna4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr4411799867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása