A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

A rendőrség fokozta a közterületi jelenlétet !

2016. szeptember 28. - Mátészalkaleaks

Több hónapja küzdünk azért, hogy megtisztuljon a MÁV állomás környéke. Eddig egyik levelünkre sem kaptunk kielégítő választ, a tegnapi levelünket már siker koronázta, csak egy kis nyomásgyakorlás kellett hozzá.

 

A levél:

Tisztelt Cím!
Mivel két levelet küldtem már Önöknek a témában, és válaszra sem méltattak ebben a fontos kérdésben, és a prostituáltak és a futtatóik továbbra is nagy számban a mátészalkai MÁV állomásnál és a repülőhídon tevékenykednek, elfogyott a türelmem.
Amennyiben a pénteki napig, (2016.november 30.) nem kapok kielégítő választ arra a következő kérdésekre, a médiához és az Önök feletteseihez fordulok.
-Kérem tájékoztassanak,  hogy történik-e beavatkozás a közeljövőben, és hogy ki lesznek -e szorítva az állomás környékéről a prostik és futtatóik?
- Milyen rendszeres, napi szintű intézkedések történnek az állomás környéki prostik és futattóik eltávolítására?
-A 2015.évben és a 2016.évben ezidáig, hány prostituáltat állítottak elő tiltott kéjelgés miatt a MÁV állomás és a Repülőhíd előtti területről?
Üdvözlettel:      Benyó Sándor
A kapitányságvezető  válaszlevele:
prostik.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6911749555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása