A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Közérdekű adatigénylés: mennyit késnek a vonatok a Mátészalka-Debrecen viszonylatban?

2016. szeptember 27. - Mátészalkaleaks

Tisztelt Adatgazda !

 

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján közérdekű adatigényléssel fordulok Önhöz.

 

Mivel a Mátészalka- Debrecen vasúti (110.) viszonylatban ebben az évben (2016.) érzékelhetően romlott a menetrendszerűség, ezért az említett vasúti vonal menetrendszerűségével kapcsolatban kérdésekkel fordulok Önökhöz.

 

Kérem, hogy szíveskedjen a következő kérdésekben foglalt adatokat részemre kiadni:

 

A 2015.évben, a Mátészalka -Debrecen (110.) vasúti viszonylatban milyen mértékű késések fordultak elő? Kérem, hogy a 30 percnél nagyobb késéseknél jelöljék meg a késés pontos okát.

 

 

A 2016.évben, a Mátészalka -Debrecen (110.) vasúti viszonylatban milyen mértékű késések fordultak elő? Kérem, hogy a 30 percnél nagyobb késéseknél jelöljék meg a késés pontos okát.

 

 

 

Adatigénylésem információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 26.§ (1), a 28.§ (1) és a 29.§ (1) bekezdésein alapul, kérem, hogy ennek megfelelően jelen közérdekű adatokra vonatkozó megkeresésemnek 15 napon belül tegyen eleget. A

 

Segítő közreműködését előre is köszönöm.

 

 

Mátészalka, 2016.szeptember 27. 

-Mátészalkaleaks-

mavkesik.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr3811747847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása