A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Olvasónk, a helyi rendőrkapitányság segítségét kéri !

2016. szeptember 11. - Mátészalkaleaks
Tisztelt Mátészalkai Rendőrkapitányság!
Két közérdekű felvetéssel fordulok Önökhöz.
Mátészalká, az Ipari úton dolgozok és a MOM-mal szemben lévő gyalogos átkelőhelyen csaknem minden esetben veszélyben vannak a gyalogosan munkába igyekvők. A gépkocsik többsége nem hogy lassítana és átengedné az átkelést  megkezdeni szándékozó  gyalogosokat, hanem inkább gyorsítanak.
Ez főleg hétköznaponként 12:15 és 13:20 perc között jellemző.
Meg lehetne oldani azt, hogy hétköznaponként az említett időszakban egy fokozottabb rendőri jelenlétet az említett útszakaszon? Talán ha látnák a gépkocsivezetők hogy rendszeres  a rendőri jelenlét, akkor formálódna a szemléletük.
A másik felvetésem a kerékpárosokkal kapcsolatos.
Szintén ebben az átkelőhelyen jellemző, hogy nem szállnak le  a kerékpárosok, és nagy sebességgel áthajtanak a gyalogos átkelőhelyen, így a frászt hozva  a gépkocsivezetőkre. Erre is jó lenne egy fokozottabb rendőri jelenlét, talán a kerékpárosok is egy idő után jobban betartanák a szabályokat.
Láttam több városban olyan táblát, hogy hajtva tilos, tolva szabályos. Ki lehetne ide helyezni ilyen táblákat? Ha igen, kihez fordulhatok?
Várom megtisztelő válaszukat.
Üdvözlettel: Sarkadi Ákos
hajtvatilos_1418131177.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr5911695677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása