A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Civil lépés az átláthatóság felé, most a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház közpénz felhasználása után érdeklődük!

2016. szeptember 09. - Mátészalkaleaks

Mivel átláthatóvá és elszámoltathatóvá szeretnénk  tenni a helyi döntéshozók, intézmények (pl. oktatási, egészségügyi, közlekedési, kulturális) és szolgáltatások működését, a helyi adók felhasználását, a közbeszerzési eljárások tisztességét, csapatunk közérdekű adatigényléssel fordult első körben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórházhoz.

Szakértőink az adatokat kiértékelik, és a levont következtetéseket nyilvánosságra hozzuk az oldalunkon!

 

 

Tisztelt adatgazda!

 

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján közérdekű adatigényléssel fordulok Önhöz.

 

 

Kérem, hogy a www.szszbmk.hu oldal  közérdekű adatok és közbeszerzési adatok menüpontját frissíteni szíveskedjenek, mert a 2015.évi és 2016.évi adatokat nem találom.Engem kifejezetten a mátészalkai adatok érdekelnének.


Igénylésem információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 26.§ (1), a 28.§ (1) és a 29.§ (1) bekezdésein alapul, kérem, hogy ennek megfelelően jelen közérdekű adatokra vonatkozó megkeresésemnek 30 napon belül tegyen eleget.
 

 

Amennyiben a világhálón mégis elérhetőek az általam kért információk, kérem, hogy az adatszolgáltatást az adatot tartalmazó nyilvános forrás megjelölésével szíveskedjen teljesíteni a törvény 30.§ (2) bekezdésével összhangban.

 

Segítségüket előre is köszönöm és várom megtisztelő válaszukat.

 

 

 

Sarkadi Ákos

 

 

logo.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1411691105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása