A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Buszokkal kapcsolatos igények a Rácz kertben !

2016. szeptember 03. - Mátészalkaleaks

Olvasónk leveléből kiderül, sokan szeretnék ha a Rácz-kerti megállóban is megállának a  Nyíregyháza/Nyírbátor és a Deberecen felől érkező távolsági buszok.

A fiatalabb, Rácz kertben élő középiskolás és egyetemista generációnak így nem kellene a súlyos csomagokkal gyalogolni, míg az idősebbek is jól járnának az Észak-magyarországi Közlekedési Központ zRT. esetleges pozitív döntése esetén.

 

A levélből:

Sziasztok !

Csak annyit szeretnék, hogy nagyon idegesítő, hogy a Nyíregyházáról/Nyírbátorból  és a Debrecenből érkező "Volán" buszok nem állnak meg a Nefelejcs étteremnél, ahol egyébként van kiépített buszmegálló. Rég nem állnak már meg ott a buszok, és sokan panaszkodtak már arra, hogy akik a Rácz kertben laknak, azoknak vissza kell sétálni a vasútállomástól. Sok idős embertől is hallottam már ezt. Lehetne tenni valamit az ügy érdekében, hogy megálljanak ott is a buszok?

A válaszunk:

Szia Zsolt.Már régen gondolkodunk tagjainkkal egy ilyen lehetőségen és a környezetünkben végzett kapcsolatépítő beszélgetések is ezt támasztják alá.. Mivel a Nefelejcs csárdánál nem állnak meg a buszok, így ez minimum 1,5 km gyaloglást jelent,  amíg az állomásról leér  valaki a Rácz kerti lakótelepre.A Te felvetésed is ésszerű, és alig jár menetidő növekedéssel, továbbá akár amolyan "helyi járat pótlékként" is funkcionálhatna, és így plusz bevételre tehetne szert a busztársaság. Tovább visszük az ügyet.Köszönjük az észrevételedet.

nefejelcs.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr9111673252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása