A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Vidám akciókkal hívjuk fel a figyelmet a kátyúkra !

2016. augusztus 16. - Mátészalkaleaks

Mátészalka városában a Szalka-Víz KFT, mint 100% önkormányzati tulajdonban lévő a városüzemeltetési feladatokat ellátó társaság végzi a kátyú mentesítési munkálatokat.

Több olvasónk azzal a panasszal keresett meg minket, hogy babakocsit tolva a Rácz kerti városrészből csak nagyon nehezen lehet gyalogosan megközelíteni a Kórházat és a gyermekrorvosi rendelőket.

"A Tompa Mihály utca járdáin nem igazán lehet végig tolni egy babkocsit, hiszen nagyon rossz  a járda állapota. Ha a Kórház utca felől akarjuk megközelíteni a  Kórházat, akkor pedig nem csak a rossz járdákkal, hanem a kátyús utakkal is meg kell küzdenünk, hiszen ha nem lehet a járdán haladni, akkor az óriási kátyúk között szlalomozva kell szállítanunk a gyerekeket." -írja Ági

" Iker babkocsival lehetetlen az amúgy is ramaty állapotú járdákon közlekedni"- írja Éva

"Nincs mindenkinek autója, nem gondol a kis pénzű családokra az önkormányzat? Fontos a  széles és jó minőségű  járda. Ha az önkormányzati cég kátyúz, akkor annak kéne elsődlegesnek lenni, hogy könnyedén el lehessen jutni bármelyik városrészből a központba és a Kórházba legalább."- írja Evelin

Azt szeretnénk elérni, ha ne kelljen  minden egyes kátyú miatt az önkormányzat fülét rágni, tegyék a dolgukat maguktól. Úgy gondoljuk, hogy erre vannak a képviselő urak és hölgyek. Bízunk benne, hogy az akciókkal sikerült ráirányítani a figyelmet erre a fontos ügyre. Legyen elsődleges, hogy legalább a frekventáltabb helyekre vezető járdákat/utakat foltozzák be, mondta Tamara.

Célunk elérésének érdekében, a következő hetekben, egészen szeptember végéig, tetszőlegesen kiválasztott úthibákba kerülnek majd virágok, de  a virágokon kívül egyéb figyelmet felkeltő dolgokkal is rá fogjuk irányítani a figyelmet a mátészalkai kátyúk sokaságára. A repertoárunk igen széles, semmin se lepődjenek meg a következő hetekben  Kedves mátészalkaiak!

-A Mátészalkaleaks csapata-

 

img_20160815_152727.jpgcreative-pothole.jpgimages_1.jpgo-pothole-art-facebook.jpg

A képek csak illusztrációk (egyenlőre)...

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr3610415978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása