A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Terjeszkedés: elindult az Őrleaks !

2016. augusztus 14. - Mátészalkaleaks

A Mátészalkaleaks blog kedvező fogadtatása és sikeressége megalapozta a terjeszkedést. Csapatunk szerint, további  " leaks blogok" indítására van szükség ahhoz hogy minél több  településen megerősödjön a helyi nyilvánosság.Minden "leaks blog" szerkesztő csapata, rendszeres közérdekű adatigénylésekkel kívánja ezt elérni.Ezért a napokban Őr községben, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egy újabb településén indult blogunk, amelynek címe: Őrleaks.

 

A blog, Őr és környéke érdekesebb adataival fog foglalkozni, így elősegítve azt, hogy a helyi nyilvánosság megerősödjön, valamint el akarjuk érni azt, hogy egyre több állampolgár mutasson érdeklődést  a közügyek iránt.

 

Figyelem! A munka nem áll meg, további "leaks blogok" indítása várható! Amennyiben szeretnéd ha a Te településeden is lenne hasonló blog, keress minket meg a Facebookon felvetéseddel.

fghpehl.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr2410409754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása