A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Provokatív motorosok zavarják Mátészalka lakosságát?

2016. június 19. - Mátészalkaleaks

Az alábbiakban egyik olvasónk levelét tesszük közzé.

 

Tisztelt Szerkesztőség!

Lenne-e lehetőség felhívni a városlakók, városvezetés és a rendvédelmi szervek figyelmét a következő problémára: A kellemes nyári esték elkezdődtek. Azonban üröm az örömben, hogy a nyugodt esti beszélgetéseket például, a napi zsongás elmúlása után őrült, hangos és nem mellesleg a lakosságot provokáló motorosok zavarják meg.

Tudomásom szerint a Szalkay L. utca, az Alkotmány út, az Ipari út és a belváros egyébként különböző helyei igen kedveltek ezen őrültek számára. De valahogy ez a hatóságokat nem zavarja. Tök rendben van ezek szerint, hogy az utcákon őrült módon közlekedő, motort bögető kretének léteznek.

Engem még speciel nem is zavarna, de hogy a kisgyerekek, babák ezekre a hirtelen zajokra felriadnak és eszeveszett sírásba kezdenek, az már igen. Persze ezek a kretének nem foglalkoznak ezzel sem, mert hát a motorosok szent emberek. Persze én sem az összesről beszélek, hanem csupán arról a két-3, esetleg öt elmebetegről. Nem is beszélve az óriási balesetveszélyről.

Egyébként hosszú évek tapasztalata, hogy míg az első haláleset be nem következik (ne értsék félre, egy percig sem kívánom), addig nem nyugszanak. Persze utána jön a síránkodás.

 

Üdvözlettel: Gábor

 

158229_g.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr878823746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása