A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Új útpadkát és biztonságosabb járdát szeretnének !

2016. június 15. - Mátészalkaleaks

Az elmúlt évek során a Tompa Mihály utca útpadkái elhasználódtak, főleg az utca állomás felőli részén. Így, az ott közlekedő távolsági buszok és gépkocsik gyakran már a gyalogosok testi épségét veszélyeztetik, hiszen több helyen már nincsenek útpadkák, vagy azokat már teljesen  benőtte a gaz és ellepte a föld.

Mivel a közmunka program keretein belül  betomelemeket is gyártanak a közmunkások, így igényként merült fel a kapcsolatépítő beszélgetések során a városlakók körében, hogy az említett útszakaszon, a Kórház utca és Tompa Mihály utca kereszteződésétől, egészen a Repülőhídig kerüljenek megújításra az elhasználódott útpadkák, valamint történjen meg az út széléről a felgyülemlett föld  és a gyomok eltávolítása.

 

img_20160606_125831.jpgutt.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr78812914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása