A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Az államnak nem fontos a Csenger-Mátészalka vasútvonal,marad a napi két vonatpár

2015. november 10. - Mátészalkaleaks

A megyei közgyűlésben is téma volt, akkor fűt-fát ígértek. A közszolgáltatási szerződés megkötéséért a (Nemzeti Fejlesztési Minisztérium) a felelős, nem sikerült lobbizni ezek szerint megyénk kormánypárti képviselőinek...

 

Tisztelt Lintényi Levente Ákos!                                       

 

 

  1. szeptember 25-én küldött megkeresését a menetrend tervezésével foglalkozó munkatársaink bevonásával vizsgáltattuk. Az általuk adott állásfoglalás alapján az alábbiakról informáljuk Önt.

 

A MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. vasúti személyszállítási közszolgáltatási menetrendjének elkészítése és módosítása a mindenkori Közszolgáltatási Szerződésben és a megrendelő (Nemzeti Fejlesztési Minisztérium) által kiadott Menetrendi Felhívás alapján történhet. Ezek alapján közszolgáltatási menetrendet a bázis teljesítmény-mutatóinak figyelembevételével kell megtervezni. Ezen kívül figyelembe kell venni a hatályos költségvetésről szóló törvényben foglalt költségtérítési korlátot és a közszolgáltatási szerződések pénzügyi rendelkezéseinek iránymutatásait is.

 

A bázis menetrendben lévő teljesítmények tervezett módosítása (fejlesztése) esetén a Megrendelő számára hatáselemzést kell készítenünk, amely bemutatja a módosítás utasforgalmi következményeit, csatlakozásokkal, átszállási lehetőségekkel való összefüggéseit, műszaki és személyi feltételeit, valamint pénzügyi hatását. A Megrendelő pozitív bírálata esetén válik lehetővé a hatályos menetrend módosítása.

 

A 2015/2016 évi vasúti menetrend elkészítése is a jelenlegi kondíciók alapján történt, a 114. sz. vonal kiszolgálásának struktúrájában változás nem lesz.

 

Megkeresését, a vasút iránti elkötelezettségét köszönjük.

 

Üdvözlettel:

 

Pintérné Bősz Andrea

ügyfélszolgálati szakértő

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr408067376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása